Aanvraagronde Stadsdeel Noord

Voor aanvragers uit Stadsdeel Noord

Online via mijnamsterdam750.nl

Maandag 2 oktober 2023

Inwoners en organisaties uit Stadsdeel Noord kunnen vanaf maandag 2 oktober 2023 om 09:00 een aanvraag doen bij Stichting Amsterdam 750.

Voor wie?

Kom jij uit Stadsdeel Noord, en heb je een idee dat:

Dan is een subsidie van Stichting Amsterdam 750 misschien iets voor jou. Je kunt bij ons aanvragen voor 10.000, 20.000 of 50.000 euro.

Vragen?

Lees hier meer over het doen van een aanvraag. Heb je vooraf vragen of wil je jouw plannen aan ons voorleggen? In aanloop naar 2 oktober zijn er spreekuren en zijn wij aanwezig in Stadsdeel Noord, kijk hier voor de data en voor het maken van een afspraak. Ook zijn er informatiebijeenkomsten die je kunt bezoeken.

Je aanvraag indienen bij Stichting Amsterdam 750

Heb je besloten een subsidieaanvraag te doen? Lees dan hier het stappenplan voor een aanvraag. Maak een account aan op mijnamsterdam750.nl. Dat is de plek waar je je aanvraag indient en de benodigde documenten kunt uploaden. De termijn om je plannen in te dienen sluit uiterlijk op 15 oktober om 16:00. Wij behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst, dus wees er op tijd bij! Bij een grote toestroom van aanvragen kan de subsidieronde eerder sluiten.

Kom je uit Stadsdeel Noord en lukt het je niet om mee te doen aan de aanvraagronde van Stichting Amsterdam 750 in oktober 2023? In september 2024 sluiten we af met een ronde voor de hele stad. Bij deze laatste ronde krijgt iedereen die woont of gevestigd is in de Gemeente Amsterdam en stadsgebied Weesp de kans een aanvraag in te dienen.

Let op: aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De tekst zoals opgenomen in de Subsidieregeling en bijbehorende toelichting is leidend.