Subsidieronde Stadsdeel Zuidoost

Voor aanvragers uit Stadsdeel Zuidoost

Online via mijnamsterdam750.nl

Donderdag 1 februari 2024

Inwoners en organisaties uit Stadsdeel Zuidoost kunnen vanaf donderdag 1 februari 2024 om 09:00 een aanvraag doen bij Stichting Amsterdam 750.

Voor wie?

Kom jij uit Stadsdeel Zuidoost, en heb je een idee dat:

Dan is een subsidie van Stichting Amsterdam 750 misschien iets voor jou. Je kunt bij ons aanvragen voor 10.000, 20.000 of 50.000 euro.

Vragen?

Lees hier meer over het doen van een aanvraag. Heb je vooraf vragen of wil je jouw plannen aan ons voorleggen? In aanloop naar 2 februari zijn er spreekuren en zijn wij aanwezig in Stadsdeel Zuidoost, kijk hier voor de data en voor het maken van een afspraak. Ook zijn er informatiebijeenkomsten die je kunt bezoeken.

Je aanvraag indienen bij Stichting Amsterdam 750

Heb je besloten een subsidieaanvraag te doen? Lees dan hier het stappenplan voor een aanvraag. Maak een account aan op mijnamsterdam750.nl. Dat is de plek waar je je aanvraag indient en de benodigde documenten kunt uploaden. De termijn om je plannen in te dienen sluit uiterlijk op 14 februari om 16:00. Wij behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst, dus wees er op tijd bij! Bij een grote toestroom van aanvragen kan de subsidieronde eerder sluiten.

Kom je uit Stadsdeel Zuidoost en lukt het je niet om mee te doen aan de subsidieronde van Stichting Amsterdam 750 in februari 2024? In september 2024 sluiten we af met een ronde voor de hele stad. Bij deze laatste ronde krijgt iedereen die woont of gevestigd is in de Gemeente Amsterdam en stadsgebied Weesp de kans een aanvraag in te dienen.

Let op: aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De tekst zoals opgenomen in de Subsidieregeling en bijbehorende toelichting is leidend.