Aanvraagronde Centrum

Voor aanvragers uit Stadsdeel Centrum

Online via mijnamsterdam750.nl

Dinsdag 15 augustus 2023

Inwoners en organisaties uit Stadsdeel Centrum kunnen vanaf dinsdag 15 augustus 2023 om 09:00 een aanvraag doen bij Stichting Amsterdam 750.

Voor wie?

Kom jij uit Stadsdeel Centrum, en heb je een idee dat:

Dan is een subsidie van Stichting Amsterdam 750 misschien iets voor jou. Je kunt bij ons aanvragen voor 10.000, 20.000 of 50.000 euro.

Vragen?

Lees hier meer over het doen van een aanvraag. Heb je vooraf vragen of wil je jouw plannen aan ons voorleggen? In aanloop naar 15 augustus zijn er spreekuren en zijn wij aanwezig in Stadsdeel Centrum, kijk hier voor de data en voor het maken van een afspraak. Ook zijn er informatiebijeenkomsten die je kunt bezoeken.

Je aanvraag indienen

Heb je besloten een subsidieaanvraag te doen? Maak een account aan op mijnamsterdam750.nl. Dat is de plek waar je je aanvraag indient en de benodigde documenten kunt uploaden. De termijn om je plannen in te dienen sluit uiterlijk op 28 augustus om 16:00. Wij behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst, dus wees er op tijd bij!

Let op: aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De tekst zoals opgenomen in de Subsidieregeling en bijbehorende toelichting is leidend.