Ahmet polat op een informatiebijeenkomst over Stichting Amsterdam 750

**VOL** Informatiebijeenkomst Cybersoek (Stadsdeel Oost)

Dinsdag 11 juni 16:00 - 18:00

Op 2 september start de laatste subsidieronde voor aanvragen uit heel Amsterdam en Weesp. Voorafgaand organiseren wij op dinsdag 11 juni een informatiebijeenkomst in Cybersoek in Amsterdam Oost.

Tijdens de informatiebijeenkomst van 16:00 tot 18:00 zal Anne Schaepman, directeur van Stichting Amsterdam 750, een toelichting geven op het werk van de stichting. We vertellen over de verschillende programmalijnen en geven tips voor je aanvraag. Ook als je nog geen concreet idee hebt maar meer over de regeling en mogelijkheden wilt weten ben je van harte welkom!

Wil je komen? Dan vragen we je dit vooraf door te geven omdat er bepekt plek is. Je kan je aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Opgeven gaat via onderstaand formulier. Kun je niet op 11 juni? Wij gaan in aanloop naar 2 september elk Stadsdeel aandoen, er komen binnenkort extra opties online.