Informatiebijeenkomst OBA Bijlmerplein (Zuidoost)

Dinsdag 9 juli 10:00 - 12:00

Op 2 september start de laatste subsidieronde voor aanvragen uit heel Amsterdam en Weesp. Voorafgaand organiseren wij op dinsdag 9 juli een informatiebijeenkomst in de OBA Bijlmerplein, in stadsdeel Zuidoost

Tijdens de informatiebijeenkomst van 10:00 tot 12:00 zal Anne Schaepman, directeur van Stichting Amsterdam 750, een toelichting geven op het werk van de stichting. We vertellen over de verschillende programmalijnen en geven tips voor je aanvraag. Ook als je nog geen concreet idee hebt maar meer over de regeling en mogelijkheden wilt weten ben je van harte welkom!

Wil je komen? Dan vragen we je dit vooraf door te geven omdat er beperkt plek is. Je kan je aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Opgeven gaat via onderstaand formulier. Kun je niet op 9 juli? Wij gaan in de maanden juni en juli naar alle stadsdelen, in aanloop naar de opening van onze laatste subsidieronde op 2 september.