Informatiebijeenkomst OBA Postjesweg (Nieuw-West)

Dinsdag 2 juli 13.00 - 15.00

Op 2 september start de laatste subsidieronde voor aanvragen uit heel Amsterdam en Weesp. Voorafgaand organiseren wij op dinsdag 2 juli een informatiebijeenkomst in de OBA Postjesweg (Stadsdeel Nieuw-West)

Tijdens de informatiebijeenkomst van 13:00 tot 15:00 zal Anne Schaepman, directeur van Stichting Amsterdam 750, een toelichting geven op het werk van de stichting. We vertellen over de verschillende programmalijnen en geven tips voor je aanvraag. Ook als je nog geen concreet idee hebt maar meer over de regeling en mogelijkheden wilt weten ben je van harte welkom! Aansluitend op de bijeenkomst is er nog ruim de tijd voor het stellen van al je vragen!

We willen graag dat je je aanmeldt voor de informatiebijeenkomst, omdat er maar beperkt plek in de ruimte is. Opgeven gaat via onderstaand formulier. Kun je niet op 2 juli? Wij gaan in de maanden juni en juli naar alle stadsdelen toe voor informatiebijeenkomsten, in aanloop naar de laatste subsidieronde die op 2 september opent.