Workshop: begroting en dekkingsplan opstellen

Binnenkort (juli 2024)

Binnenkort bieden wij een gratis workshop aan waarin je leert hoe je een realistische begroting met dekkingsplan maakt voor bij je subsidieaanvraag.

Let op: de datum voor deze workshop is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk in juli zijn. Wij publiceren de datum en tiojd zo snel mogelijk op deze pagina. Vanaf dat moment kun je jezelf ook opgeven.

Febian Opering, financieel behandelaar van subsidieaanvragen vanuit het Amsterdams Fonds voor de Kunst, zal tijdens de workshop onder andere:

Aarzel niet om je eigen begroting mee te nemen, zelfs als deze nog niet volledig is opgesteld. Of je nu nog nooit een begroting hebt opgesteld of al ervaren bent en wat laatste vragen hebt: iedereen is welkom! Deze bijeenkomst biedt een uitstekende gelegenheid om praktische kennis op te doen en je vragen direct aan een expert voor te leggen.

Dus overweeg je een aanvraag in te dienen bij Stichting Amsterdam 750 en wil je weten hoe je een begroting en dekkingsplan opstelt? Kom naar deze gratis workshop! Het aantal plekken is beperkt, opgeven verplicht.